FOODIE single cup kaffebrygger 0.4 l.

Velg Variant

FOODIE single cup kaffebrygger 0.4 l.

FOODIE single cup kaffemaskin inviterer til daglig bruk med sitt funksjonelle og brukervennlige design. Kaffemaskinen tar minimalt med plass og er perfekt til de som gjerne vil ha en enkel kopp friskbrygget kaffe. Kaffemaskinen kan brygge maks 0,4 l. kaffe under en bryggesyklus, og er derfor perfekt ifølge med feks. Stelton ToGo Click 0,4L termokopp. Kaffemaskinen er utstyrt med et gjenbrukbart kaffefilter, med hensyn for miljøet. Kaffefilteret kan kjøpes som reservedel, hvis det skulle gå i stykker. Alle el-artiklene i FOODIE-serien kan adskilles, så de rene materialer kan gjenskapes til nye produkter.


Priser
Minste antall: 1 stk.
Antall 1
Pris/stk 450,00
559,20

   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

White


Total pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: FOODIE single cup kaffebrygger 0.4 l.
st
RIG-TIG

RIG-TIG (EKTE på dansk) er et prisvinnende dansk merke med fokus på kjøkkenrelaterte produkter. Produktene opprettholder en fin balanse mellom estetikk og funksjon. RIG-TIG er en del av designhuset Stelton og samarbeider med kjente skandinaviske designere som Jens Fager, Halskov & Dalsgaard Design, Cecile Manz m.fl.


Vis samtlige produkter fra RIG-TIG
Artikkelnummer Z00608
Designer UNIT 10
Serie FOODIE
Pleieråd Beholderen, dryppeplaten og kaffefilteret tåler ikke oppvaskmaskin. Kun håndvask i varmt såpevann. Senk aldri motorenheten ned i vann eller noen annen væske. Tørk av den ytre flaten på kaffetrakteren med en myk, fuktig klut. Bruk ikke skureputer av metall eller skurende rengjøringsmidler.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 27x17 cm
Vekt 713 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.