Lykt MT18 ladbar 3000 lumen 5/96t

Lykt MT18 ladbar 3000 lumen 5/96t

Dette er en kompakt, oppladbar håndlykt med en driftstid på hele 96 timer. Med en maksimal lysstyrke på 3000 lumen gir den meget godt lys med en rekkevidde opptil 540 meter. Lyktens X- Lens - teknologi fokuserer de tre lysdiodene i en kombinert stråle for maksimal belysning.  Dette er en solid og lyssterk lykt som passer for alle som er mye utendørs og i aktivitet. Lykten kan brukes med oppladbare Li - ion batterier (medfølger) og den lades via USB 3.0 - kabel. Lykten gir enkel oversikt over lade-/batteristatus. Lykten lades opp på 8 timer.

MT18 har en flat ende slik at den kan plasseres oppreist på bakken for fin belysning eksempelvis på telttur. Lykten har Advanced Focus System og Rapid Focus, slik at du kan stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter ved lyktehodet. Den har fire lysprogrammer: Power, Low Power, Blink og Strobe.

Lykten veier 620 gram, og er 178 mm lang. Lykten har transportlås slik at den ikke tennes utilsiktet under transport. Den leveres med lanyard, oppladbare batterier,  USB - kabel, lade adapter og adapterkabel.

LED: 3 x Xtreme LED
Lysstyrke: 3000 - 30 lumen
Driftstid: MAX: 96 t - MIN: 5 t
Rekkevidde: 540 - 80 meter
IP - klasse: IPX4
Lengde: 178 mm
Vekt: 620 gram


Pris 2899,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Sort


Total pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Lykt MT18 ladbar 3000 lumen 5/96t
st
Ledlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Artikkelnummer LL500847
Material aluminium
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.